Možnosti

Možnosti

Anotace: ...jedna dvouletá...(8/2003)

Můžu vidět to co ty nevidíš,
mléčnou dráhu když sklopíš víčka,
osmý div světa když vidím tvou tvář,
padající hvězdu, když úsměv tě zdobí.

Můžu cítit to co ty necítíš,
smrt když odcházíš a jen stín zůstává,
život když tě cítím byť jen v mysli,
opilost a blouznění když tvá ruka blíží se,
bolest když nedorazí k cíli,
nirvanu když nahoru a dolu po tváři mi jde.

Můžu vidět i to, co nemůže být,
stíny když všude je tma a světla dávno zhasla,
lásku bez citu,když jsi sám a samota tě tíží,
plyšový strom,
zdraví štěstí v hrobě,
nic a mít vše,
nikoho a cítit objetí.

Jediné co nemůžu,
je existovat bez tebe.....má poezie...
Autor zaba.zuzla, 17.05.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí