Přátelé navždy ?

Přátelé navždy ?

Anotace: Každý si to zažil a každý ví jak to bolí, jako když krvavou ránu zasypete solí. Proto si dávejte bacha, přátelství je víc než láska.... myslím.

Přátelé navždy ?

Jů vylezlo sluníčko, budeme se koupat,
pak se na houpačce můžem houpat.
Všude je krásně, budem se objímat,
zalezlí ve studni, na staré časy budem vzpomínat.
Překonáme spolu všechny nástrahy světa,
bude to nekončící symfonie babího léta.
Ty budeš zalévat mě, já zase tebe,
budeme podporovat sami sebe.
Nic nás nerozdělí, ani láska ani moře,
společně staneme na té nejvyšší hoře.
Tak jako Adam a Eva v ráji,
ale nás ten had s jablíčkem tvrdě hájí.
Unilki jsme ze spárů lásky vzájemné,
přesto platíme společné nájemné.
Neřešíme nahotu a dogmata, to jsou přeci kecy,
přátelství je větší síla, v tom je ta podstata věci.

Ale pak přijde blesk bez hromu,
který oznamuje pohromu,
jeden z nás se zamiluje a s přátelstvím je ámen,
jediné co zbylo je srdce jako kámen.
Autor JR, 09.09.2007
Přečteno 573x
Tipy 2
Poslední tipující: Gracia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

..jako bych to už zažila...

09.09.2007 20:39:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí