Vykřičený kopec

Vykřičený kopec

Anotace: O tom, jak bych chtěla stát na kopci a nechat se jen tak unášet...

Postavit se na kopec
a křičet z plných plic
Do ticha okolního světa
který mi neříká zhola nic

Nechat vítr hrát si
s vlasy okolo mé tváře
Cítit volnost a svobodu
v noci hledět do polární záře

Roztaženými pažemi
chytat štěstí za dalekými věžemi
létat s fantaziemi - jen tak
nezávisle na ostatních
tu svobodně stát
a sténat

Udělat pár kroků
a rozběhnout se
Vyskočit ze stínu ledového deště
a pomalu stékat
po svahu toho mého vykřičeného kopce
Autor Ishtar, 09.09.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase jedna úžasná. (až budu na kopci
za domem
kam nesmím
vzpomenu
na křik tvůj
i křik
toho
vykřičeného
kopce)

09.09.2007 21:23:00 | její alter ego

strašně se mi to zalíbilo.... pasuje to na mojí dnešní náladu...

09.09.2007 21:20:00 | Albertinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí