Zdravotní sestřička

Zdravotní sestřička

Anotace: ...............

Dnes dorazila jsi,
zpět do města,
kde na anděla,
učit se dnem i nocí,
budeš – li,
chudákům před smrtí,
připadat jim nyní,
na temné cestě,
ke smutnému konci,

máš modré oči,
snad plamínky nezhasínají,
bojuješ s životem,
se srdcem poskvrněným,

co život ti dal,
za věci krásné,
avšak i sebral,
jak hamižný přízrak,

přeji ti jen,ať síly nedojdou ti nikdy.
Autor Vlk v rouše, 10.09.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda, čtu to dnem i nocí .), a nejlepší na tom je, že vim kdo byl tvou inspirací x)...

22.09.2007 13:10:00 | sicina

záslužná práce=)

10.09.2007 22:02:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí