Poslouchej

Poslouchej

Anotace: ..

Poslouchej chvíli,
jak řeka tiše šumí,
a les si zpívá.
Jak malé děcko,
únavou zívá.
Ticho!
Poslouchej jak kvítky,
ráno vstanou a rozdají,
svou vůni po kraji.
Poslouchej,
a budeš chvíli v ráji.
Autor Aluna, 10.09.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasne jsi to napsala ...

12.09.2007 00:39:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí