Dobrá nálada

Dobrá nálada

Anotace: je to tak?

Zase jednou fajn náladu mám,
a můžu se s ostatníma smát,
tak si řeknu, že básen poskládám,
a budu ji řvát, tak nahlas řvát!!!

At uslyší ji ten kdo v koutě vzlyká,
a života má dost!!
At pomůže tomu, kdo slyzy polyká,
dobrá nálada je host...

Když hostitel je k hostu milý,
host příjde zase bryzy rád,
když hosta hostíme jen chvíli,
půjde si raděj jinam hrát...

Já zamknu za svým hostem dveře,
at nemůže nikdy odejít,
klaždý se životem sám béře,
však host tě může podepřít...

S pusou od ucha k uchu,
životem půjdu dál,
budu děkovat Bohu,
že při mně věrně stál!!
Autor Tuttinka, 10.09.2007
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí