Nenávidím

Nenávidím

Anotace: nenávidím Tě

Nenávidím, když si se mnou hraješ,
nenávidím lži a faleš.
Nenávidím pocit samoty a smutku,
nenávidím tvoje oči vskutku,
nenávidím tvůj úsměv, co mě ničí,
nenávidím, když moje srdce křičí.
Nenávidím pocit, když nevím co chceš,
nenávidím, když vím, že mi lžeš.
Nenávidím sama sebe, když na tebe myslím,
nenávidím když nemravně smýšlím.
Nenávidím, když vím že jsi si ní,
nenávidím fakt, že skončilo, co nebylo,
nenávidím to, přesto se mi to líbilo.
Nenávidím tebe, nedáš mi spát,
nenávidím vše, proč se to muselo stát?
Chci křičet do světa to, co mě trápí,
zbavit se problémů, co život mi krátí.
Chci být volná a nespoutaná, někým milým, milována.
Samotu a smutek, nechci už znát,
chtěla bych se celý den jen smát.
V srdci mít lásku, radost a štěstí,
problémům ukázat, zaťaté pěsti!
Autor Mrs.Grázl, 10.09.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí