Měj mě rád

Měj mě rád

Anotace: .....

Měla jsem tě hodně ráda a tys dělal jen kamaráda.
Nemůžu ti odpustit to, jak si mi to musel říct.
Hodně jsem tě milovala a tys říkal prázdná slova.
S láskou se musí žít, život se nesmí promarnit.
A proto prosím měj mě rád,
a zkus na mě s láskou vzpomínat...
Autor Mrs.Grázl, 10.09.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí