Zbloudilá kapka

Zbloudilá kapka

Anotace: """"""""""""""""""""""prší""""""""""""""""""""""""""

Zbloudilá kapka,
spadla mi na čelo.
To v půlnoční noci,
Slunce močilo.

Zbloudilá kapka,
spadla mi na ruku.
To zbloudilé auto mi podalo,
svou záchranou ruku.

Zbloudilá kapka,
spadla mi na nohu.
Ta upadla
a já už nevstala.

Zbloudilá kapka,
spadla mi na břicho.
Tu dítě se hnulo
a potichu zlykalo.

Zbloudilé kapky padají
a jen blechy mezi nimi běhájí.

Zbloudilé kapky...
Autor Sairis, 10.09.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O:-)

29.09.2007 19:55:00 | Sairis

,,To v půlnoční noci,
Slunce močilo."

teda tohle může šari napadnout fakt jenom tebe...tleskám:-D

26.09.2007 08:15:00 | kulí očko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí