Autobáseň

Autobáseň

Anotace: to co jsem jednou viděla v autobusu v odraze skla.

Vidím odraz
mlčící krásky

jemné rty
pevně sevřené,
havraní vlasy
splývajíc podél
jemné tváře.

Zelený pohled
ostrých očí
míříc do prázdna
sděluje světu
neochotu bytí!

Ona však je,
cítí,
jak život
pulzuje v jejím těle
cítí,
jak tváře
bledé rozdmýchává
život!

Růž na tváři
rty rudé
jasně říkají:
JE ŽIVA!!

/a já se tak cítím/
Autor Werushe, 10.09.2007
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: KatkatkaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná pocitová báseň...

10.09.2007 19:25:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí