U rybníka

U rybníka

Anotace: ...včerejší podvečerní procházka...

Toulám se po hrázi rybníka
večerním tichem,
jenom drozd krátce se pozdraví
s kuňkavým smíchem...

Najednou starý dub s kaštanem
větve si podá,
červánky hladinu políbí,
zardí se voda...

A vnímám čas, který zůstal stát,
všude je přítomné "mám rád"...
Autor Cecilka, 18.05.2005
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí