Co miluju...

Co miluju...

Anotace: Vlastně je to o mně:-)

Miluju lidi, co rádi mě mají,
miluju děti, co rády si hrají,
miluju kvítí, co krásně voní,
miluju zvonečky, co tiše zvoní....

Miluju stromy, co ve větru šumí,
miluju básníky, co skládat umí,
miluju vody, co jemně se čeří,
miluju lidi, co mi věří...

Miluju knížky, co dají se číst,
miluju lidi, co ví, co říct...

Miluju večery, kdy usínám,
miluju chvilky, kdy vzpomínám,
miluju dny, kdy s Tebou můžu být,
miluju život, který musím žít...

Miluju hudbu, co dá se poslouchat,
miluju lidi, co umí naslochat,
miluju smrt, co časem příjde,
miluju rozhovory, v kterých o nic nejde...

Miluju tajemno, co nemá známo být,
miluju lidi, co umí žít,
miluju planety, co mají měsíce,
miluju věci, kterých je tisíce...
Autor Tuttinka, 11.09.2007
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

13.09.2007 17:21:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí