Malamut

Malamut

Anotace: Náš nejlepší přítel...

Náš malamut je smutný,
když smutná jsi i ty
a pamlsek je nutný,
jak hraje na city.

Očka na nás kulí,
když slzy kropí tě,
do klubíčka se stulí
a chrápe zarytě.

Náš malamut to cítí,
když poklesne ti tlak
a nechutná mu žití
a ani točeňák.
Autor Dilla, 11.09.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí