Epitaf El Darkny

Epitaf El Darkny

Anotace: No, tak to bych chtěla mít na náhrobku, třeba se najde někdo,kdo by jednou řekl : "Udělám to" :o)))

Chtěla být andělem,
chtěla být i ďáblem,
za Vás se postavit,
lásku šířit darem.
V srdci měla muže,
zemřel jí brzy,
kdo za to může,
že zbývaly slzy.
Žila svým životem,
všechny měla ráda,
radila a líbala,
nejen kamaráda,
nevěra jí ale byla cizí.
Přála si jenom jedno,
odpustit zlé skutky,
kterých bylo plno.
Každý večer prosila,
aby špatnosti se zbavila.
Přišel večer,
přistoupila k ní osoba,
řekla, že jí odpouští.
Temnota ji opouští
a ona může žít dál,
jediné, co by si člověk přál.
S úsměvem na rtech potom chodila,
na všechny se dívala,
a radost se všem snažila dát.
Přesto nechtěla,
aby ji měl někdo rád.
Poslední skutek učinila,
řekla sbohem,
s dobrým pocitem usnula,
věděla, že přišel ten čas,
když naposledy mohla použít svůj hlas.

El Dark Infinite Poetical
Autor come-past, 11.09.2007
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí