Děva

Děva

Anotace: uh, je to ujetý a sama nechápu jak to vzniklo, tak se radši neptejte..:-p

Krutá je cesta
a ten poslední krok
zvládne jeden ze sta
- prostě cvok.

Zapařené okno
prokoukne plivancem
ubohý červík
žene se za žvancem
- marně.

Projíti zrcadlem
do jiné říše
na hlavě s kravincem
skončíš spíše
- ladně.

Tupá rána
vyražený zub
oči klove vrána.
Ty jsi ale hňup!
- Vážně!

Kočička olíže
vylitá střeva
hadry dá do díže
polonahá děva
- chladně.

Červík zdechnul
kočička zvrací
další mužskej lehnul
děva věnuje se práci
- kladně.

Sbíraj se mrtvoly.
na place
u týhle potvory
je spousta legrace
- hlavně!
Autor Meiv, 11.09.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný a zajímavý, morbidita se někdy sakra hodí ;-)

21.09.2007 20:37:00 | Erion Fate

díky:-)

12.09.2007 17:38:00 | Meiv

...milé,morbidní a zvláštní ...2+1 ...

12.09.2007 08:34:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí