Poletíme

Poletíme

Anotace: ...další dvouletá...lákavá...(9/2003)

Pojď, poletíme ke hvězdám
tam kde luna chodí spát.
Pojď, poletíme ke hvězdám
v louce z hvězd ti budu stlát.

Pojď, poletíme k výšinám
tam kde ptáků křik zní "leť".
Pojď, poletíme k výšinám
sbalím ti tvé šaty teď.

Pojď, poletíme mrakům vstříc
tam kde leží hebký mech.
Pojď, poletíme mrakům vstříc
vynesu tě na zádech.

Pojď, poletíme na měsíc
tam kde sny se chodí pást.
Pojď, poletíme na měsíc
sladký klid tam bude krást.

Pojď, poletíme do nebes
tam kde budem jen my dva.
Pojď, poletíme do nebes
jen tam je cítit touha tvá.
Autor zaba.zuzla, 18.05.2005
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí