Olivy

Olivy

Anotace: *********************taková porozchodová nostalgie ******************************************************

Zahalen v podzimním šeru
horký čaj do dlaní beru.
Když už nehřeje láska její,
tak alespoň ten čaj…

Pohlížím do nahých stěn
a cítím se opuštěn
do té doby, než-li popřejí
mně rodiče dobré ráno.

A náhle zjišťuji, že kdosi
mě přesto stále v srdci nosí!
Ač hříchem trouchnivím.
Láska je to, co dál nás nese
skrz doby trpké jak olivy
žalostmi, depresí i stresem.

Sedím nad šálkem čaje.
Úsměv se probouzí v mé tváři
a v hlavě báseň zraje.
Sám celý zraju! K stáří…
Autor china white, 12.09.2007
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Morgaine, Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké, i když ne zrovna dvakrát veselé

12.01.2008 13:49:00 | Morgaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí