Co zbylo z probdělý noci

Co zbylo z probdělý noci

Anotace: ¨¨¨

Přísliby spánku zakletý do prostěradla
pár kousků oblečení přehozený z opěradla
A z magneťáku
úryvek ticha
/dohraný pásky/
Autor kulí očko, 12.09.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám tyhle probdělé noci a pohledy do stropu...

12.09.2007 15:42:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí