Zpívám..

Zpívám..

Anotace: zpívám, zpívám, zpívám..a vzniklo z toho tohle..nesuďtě mě za to, prostě se mi to líbilo a pořád jsem jen..zpívala..pak to smáznu:-*papa

Spoustu skutků znáš
avšak jen jedno srdce..máš
ty se nebojíš..nezvládáš..odejít
jsi ten velký muž, co nespěchá..nemá kam jít

já zpívám tu jen a jen pro tebe
já znám tě tak moc,tělo nezebe
ty hřeješ ty mě nepustíš
ty zpíváš , ty mě máš ...máš mě tak moc rád
já tebe mám taky ráda, já dám ti srdce a budu budu ráda
tak proč mě nenecháš jít
tak proč mi bráníš snít
já jsem tu jen jenom pro tebe...a srdce dávno..dávno už nezebe..
zpívám si a nezlobím
jsem jako malé dítě
já píšu a tak nezlobím..já nezlobím..
už totiž dávno nejsem dítě
já pošlu ti pusu vzdušnou
ty chytíš..do dlaně
pak pošleš mi tu svojí..
a ona dohoní mě..již nezvaně
tak pořád zpívám, čekám dál
to čekání je tiché
já stále zpívám...zpívám já...
avšak sedadlo mé..je stále liché
Autor Barbie_Incident, 12.09.2007
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo celkem dobrý.Hele co máš pořád s tím mazáním.Hezky to tu nechávej a nevyhrožuj jo?:-)

25.09.2007 23:38:00 | galadriela

:o)

12.09.2007 18:41:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí