Jaký dělám chyby???...

Jaký dělám chyby???...

Anotace: Co někomu připadá normální a ostatní to bolí...

Některý věci bolí,
až ti to srdce zlomí.
Aniž si to uvědomuješ,
tomu člověku ubližuješ.
Aniž víš, jak to chutná,
zahrnuješ nás a je ti to putná!
Ten člověk,ale nenávidí,
nénávist je větší než by měla být a
slzy ho drtí.
Aniž zná ten pocit milovat a žít.
Neznáš ten pocit na dně,
neznáš vůbec mě!!!
Autor Cassée Moteur, 12.09.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí