pre..

pre..

Anotace: jedno smutné obdobie.

Smrť je jak prašná brána
čo otvára prázdne rána.
A vykúpením bôľu je iba sen,
keď privrieš oči a čakáš, že zjaví sa ti ten.
Ten, ktorý ako hviezda náhle vyhasol
no ja mám pocit, ako keby si tu stále bol..

Snívam..
Stretneme sa
a iba my vieme čo si povedať,
nehneme sa..
Ticho a bez slov hľadíme si do očí
chcem niečo povedať no v tom
sa všetko otočí.

Začneš sa mi rozplývať
a ja ten sen tak veľmi chcem dosnívať!
Prečo sa ten deň nedá vrátiť?
Veď ja som ťa nechcela nikdy stratiť..
Autor avolanus, 12.09.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí