Vysátí

Vysátí

Anotace: ... 22.8.07 ... chvilkový pocit vysátí ... a taky proč ne, byl jsem po darování krve ... :-)

...bez krve
...bez pocitů
...bez lásky

Pouze bílý anděl,
trochu větší, bez křídel,
těší jeho duši bolavou úsměvem.

Daroval sám sebe,
všem,
a pak zemřel sám,
bez nikoho kdo by ho měl rád.

Krvavé otisky zanechával za sebou,
po cestě sněhobílou krajinou.
Navenek krvácel do zkumavky,
prý je to normální,
ovšem nikdo už neviděl jeho vnitřní zranění.

Přistupujte jednotlivě...
a na vyzvání.

čte nápis zrcadlíc se na předním sedadle

Předložte občanský průkaz
k ověření totožnosti,
houká parník na vlnách Atlantiku.

Život podle regulí,
podle pravidel,
vzpoura konvencím,
vzpura zásadám...

Uniká ... chce být sám ...
Autor vapiti, 12.09.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle tě šlechtí! ;-)

13.09.2007 18:49:00 | Chancer

Samota umí být krásná jen to rozhodnutí k ní není veselé. Nejsi sám.

13.09.2007 05:24:00 | Lucie Teru

vapiti.. Ze darujes svou krev, je krasne gesto lidskosti.Ze nekomu vdechnes svuj zivot je krasny dar, zaslouzis si vic nez100%.

13.09.2007 01:04:00 | carodejka

Dodrž svůj poslední řádek... pro své uzdravení... :-)

13.09.2007 00:20:00 | Levandule

Poté nastane dobrý pocit...

12.09.2007 23:58:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí