Mlíko

Mlíko

Anotace: Mlíko s mlíkem

Šlo mlíko s mlíkem pro mlíko
Cestou potkali mlíko
Dali se do mlíkování a mlíkovali až mlíko

Když domlíkovali tak mlíklo
A mlíka se mlíkli

Bylo z toho mlík až mlíčno
Mlíka netuše že mlíkala tolika
Zmlíkovaný mlíkali až mlíka
Autor Mrášnivor, 13.09.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluju mlíko! jééééééééééééé vuah

13.09.2007 19:47:00 | Cukřík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí