3.

3.

Anotace: 3

Černá duše,
krvelačný hlad,
ostrá kuše,
volnost snad.

Úzkost srdce,
samá zlost,
hnusně řvouce,
je tě dost.

Tlukot mysli,
jdi už pryč,
stíne shnilý,
pusť mou příč.
Autor Fayence, 13.09.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí