Bežím

Bežím

Anotace: Keď som sa zamyslela, o živote.či som taká potrebná,keď sa stále niekam ponáhľam a pri tom nemusím a neviem prečo..

Bežím a neviem kam
no predsa stále unikám
bežím a vedie ma
chtíč
no nepociťujem
nič,

Pred čím vlastne utekám
tou zmätenou cestou
do neznáma.
Pred čím tak ukrutne unikám
nepovie mi ani vlastná mama..

Cieľ cesty je iba vidu klam,
a ja slepo ponáhľam sa TAM..
Bežím slepo ako zlodej
čo ukradol niekomu nádej.

Tak zastavte ma už niekto
nech viem, kde je moje miesto!
Autor avolanus, 13.09.2007
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí