Osud berušky ..

Osud berušky ..

Dolítla beruška na okraj města.
Stala se obětí-byla to nevěsta.
ztratila barvu,
upustila larvu.
Utrhla si nožičku,
bolelo jen trošičku.
Upadla do louže,
byla to kaluže.
Vlítla nám do sloupu,
dostala ránu.
Teď se probere možná až k ránu.
Druhý den brzy ráno,
včera jí to bylo málo.
Sedla si zas
na elektrický pás.
Omámená,celá křivá,
nám tu pěkně zajiskřila.
Probrala se z komatu,
konec jejího náletu.
Koukla si hned na zadeček
chyběla jí tečka,
jak se chudák lekla
odnesla jí smečka.
Psi roztácely zbytek
toho co měla na sobě.
Co by za to dali děti
třeba někde v Kosově.
Autor zajicek.vjamce, 13.09.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí