Autíčkem

Autíčkem

Anotace: ...

Autíčkem v protisměru
objíždím kraje svého srdce,
přidávám na rychlosti
snažím se vybít zlosti...

Snažím se namluvit si,
že to pomáhá...

Žiju zavřená v autíčku,
od reality odříznuta sklem
uchovávám v srdci
lásku před zlem

Zeleň,
jako by přes sklo vybledla
a ptáci otvírali zobáky naprázdno
a já už nikdy hlavu nezvedla
ke kráse noční oblohy

...Jen opakujeme
ty samé chyby...
Autor mattoni.uz.neni, 13.09.2007
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí