za hranicí skutečnosti

za hranicí skutečnosti

Anotace: už budeš vědět../úsměv/

Vše do kanálu
bys prý hodil,
ale nemáš dost sil..
Prachy,
cigára
i tu věc,
jež oheň zakládá..

Však kuř dál
/mým slovům
napomohla dobrá nálada/
Ať Tě to zabije
/i trocha ironie/

Pro mě jsi jen
představou pouhou,
neovladatelnou touhou
/s černou páskou
přes oči,
jež na každého útočí/

Za hranice svého světa
jsi mě nepustil,
od reality
lehce odprostil..

To špatné,
co řekli jsme si
za námi je přeci
/ať už o kouři
či jiné věci,
jež lidskou mysl rozbouří/

Tak směj se,
to člověka posílí,
*nezabije*
/z mé strany
neodpustitelná trocha
melancholie/
Autor kakaoo, 13.09.2007
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, zase ty závorky, krásně sedí, +100 nechám na ty nej, nej, vydrž

16.09.2007 22:09:00 | ni.va

JJ máš to pěkný .....
Taky moc nemusím kuřáky !

14.09.2007 23:28:00 | anti-HERO

Opět moc hezká básnička.

14.09.2007 09:47:00 | frany73

Pekne****o.))

13.09.2007 23:43:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí