*?*

*?*

Anotace: Myslím, že v této básni se dá najít leccos - přeci vás neochudím o vaše představy názvem :-)

Svírá vše lehce
už od svítání
den se jí klaní
světlem i tmou

Jak tančit křepce
než přeruší nás
svým královstvím krás
svou Valhalou

I když ji nectíš
přec najde si tě
chytí do sítě
pak zapláčeš

Sám si ji chytíš
je pozdě vzlykat
jen rychle dýchat
než vyhasneš
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí