Život nebo film?

Život nebo film?

Anotace: nevím co napsat:-)

Viděla jsem film,
v něm nešlo o nic jiného,
než zabít toho druhého...

Tak je to i v životě:
přátelé po sobě střílí,
zbyly jen střípky, z růžových brýlí...

Život není pohádka,
spíš horor krvavý,
nebo taky film,
co tě kolikrát nebaví...

Proč existují války?
Proč se lidé pořád mlátí?
Jsou to nečekané pálky,
když tě ti nejbližší zradí...

Snad to tak bůh zařídil,
i když nevěřím v něj,
v nebeském krámě pořídil,
na nebesích je ted rej...
Autor Tuttinka, 14.09.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí