Nalez konecny

Nalez konecny

Anotace: ***

Vyměnila jsem všechno,
co život mi kdy dal,
za par střípků naděje,
štěstěny a našla ráj.

Pohřbila jsem spoustu věcí,
čas jde stejně dál,
neptá se mě na soukromí,
jestli chci se ohlédnout.
Neohlížej,
nic tam není,
brodila by ses jenom tmou.

Je to pravda bez lítosti,
bez žalu,
jdu vpřed
někdy plná zlosti,
vytrvale, pomalu.
Autor jerabina, 15.09.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechno přijde, jen vydržet!

07.10.2007 18:50:00 | devcatko z jetele

Líbí se mi.

21.09.2007 00:03:00 | Psavec

Neohlizej se ma mila a kracej dal vstric sve lasce...

20.09.2007 23:58:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí