TAJEMNÉ PŘEKVAPENÍ

TAJEMNÉ PŘEKVAPENÍ

Anotace: .... v noci ze 17. na 18.5.2005! :-))

Nemohu usnout,
proto bdím,
jsem ale hodně nervozní!
Na hodiny stále mrkám,
do ručiček málem strkám,
ať jdou rychleji, než je jim dáno,
ať už je tu vytoužené ráno.

Tolik se těším na ten den tajemný,
náš příběh je jako z románu dojemný.
Já nemám ani zdání,
jaké mi chceš zítra splnit přání!
Raději to neřeším.
Jen se neskonale těším.

Již dopředu je mi jasné,
že zítra to bude krásné!
Autor Dalimila, 19.05.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí