Můj první testament

Můj první testament

Anotace: "První známkou začínajícího poznání je touha zemřít" Franz Kafka

Spalte mé básně
a žijte slastně.
Nekryjte vášně
a mějte se krásně.

Já byl jsem nic!
Ale vy nejste víc!

Občas si vzpomeňte
a hlavně nezapomeňte
vyrýt mi na hrob
slušný epitaf bez ozdob.
Autor no one, 15.09.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí