Pazourek

Pazourek

Anotace: na konci světa...

Namnoze případů
noha nohu nesveze.

Ze sféry vesmíru
když kameny dolehnou dna.

Místo sedimentu srdce
sedí tu jeho zkamenělina.

Z dopadu nesejde
na jaké straně spí.

Pohlavek kladívka
zakopne o ní s nevinností.

Samotná nevymřela
tak zvedni ji rukama.

Oblouk má Atlase
kastrovat do neurčita.

Kdo lidstvo podrží
když družice obíhá?

Ze všech sil sestřel ji
je přece umělá!
Autor Jan Alexej Ležáky, 17.09.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí