holohlavá

holohlavá

Anotace: a bezzubá marináda

Sbírka: Studna

houpavé stíny
padlých slunečnic

a stopa deště
na tvých matných tvářích...

odrazy světla
na oknech jednoucího domu

ráda bych byla tomu
kdybys mne do malíčků vzal

pozdní hladiny neurčitosti
splnily svou touhu žít.
a v denní fázi nespavosti
teď bloudí

co mi to tady říkáš?
proč mi tady lžeš?

horní patro mocných úderů hromu
ráda bych byla tomu
kdybys mlčel.
mlčel, a jen se díval

alespoň jednou

se pořádně díval.
Autor Franti, 17.09.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí