zdi

zdi

Anotace: všecko je možné..

na chvíli jen
hrneček ke zdi přiložit
a poslouchat
jak zdi dýchají.
jak každé slovo, které vydechnou
stane se součástí
jich samých.
slova, která jen zlehka zašeptají
projdou jimi
a zastaví se o mne.
vsáknou se a já tvrdím,
že ne vše je určeno k zaslechnutí..
Autor desela, 17.09.2007
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí