V našich hloupoučkých hlavách

V našich hloupoučkých hlavách

Anotace: Nebo spíš jen v té mé...?

Vystrčená z domu snů,
jako pes,
co moc kousal do bot,
sedím na rohožce...

Jako bych doposud žila ve tmě,
to ostré světlo všude okolo...
možná se mu říká realita...

Dnešní svět,
plaché duši místo pomocné ruky,
navlékne oprátku...
...pro jistotu

Novou mladou lásku,
raději zaduste,
aby náhodou...
nenastal happy-end

Copak nám dokážou sebrat naději?

Ne,
je to jenom...
v našich hloupoučkých hlavách,
hlavách popletených tisíci nesmyslů...

Všichni dobře víme,
že je to špatně...
Autor mattoni.uz.neni, 17.09.2007
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsaný, strašně se mi líbí to přirovnání s tím psem co ho vystrčili před dům...

18.09.2007 06:59:00 | Duše zmítaná bouří reality

...rozumím Ti...:(

17.09.2007 22:43:00 | Severka

Láska ještě je...

17.09.2007 22:38:00 | Bíša

a co kdyz ne? :(

17.09.2007 20:03:00 | black.heart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí