Naše společnost

Naše společnost

Anotace: Na tomto projektu jsem pracoval s jedním kamarádem!

Naše společnost

1.Jak směšné je to, co nechápeme,
jak zbytečné je vzdělání,
kdo nesouhlasí, ten je zrádce
a společnost ho vyhání.

2.Na našich dveřích je vytesáno,
"vstoupit s myslí zakázáno!"
Mozek je u nás zbytečností
my řídíme se jinou ctností.

3. Ten kdo má pusu otevřenou
pro nadávky a trávu,
ten se stává našim pánem,
ten je u nás v právu.
Krávo, vole! Kdo je tohle,
ten tu ještě nebyl.
Dvěma slovy: dobrý člověk
jedním slovem: debil!

4. Maříce životy, schováni v kouři
po sklence apsindu každý z nás touží
až odkryje kouř nám další část světa - budeme stát!
Snad dostanem rozum a zmařená léta pak budem proklínat!
Autor ringil-suky, 17.09.2007
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: kejtyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

na zmařená léta kašlu, takhle se člověk nikam neposune
bude se jenom motat v kruhu

ok díky za básničku (hlasoval jsem 100)

18.09.2007 02:35:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí