Mikro-vlny lásky

Mikro-vlny lásky

Anotace: Zkus si ohřát tělo v něčí duši a pak možná uvidiš pravdu o lidské bídě

jsi jako utržená, ne z řetězu dnešní doby
jsi jako cizinka uprostřed studené střední Evropy
jsi jako zoufalá matka, která vhání svou poslední krev
do těla svého posledního syna v posledním okamžiku
Čumíš na lidi co ti nerozumí, jsi zmatená prázdnými výroky politiků a ....
Proč jsi vlastně začala uklízet v tom pajzlu?
Parte ti nevystaví ani zaměstnavatel ani rukojmí.
Příliš brzo jsi odešla do temných krajů podloubí.
Prostě jsi zmizela z dosahu permanentního soužení.
Jsi šťasná? Karti tě už nebaví?
Počkej přece, léto ještě neskončilo a tak mikro-vlny lásky mohou pronikat do tvého vlněného svetru z hedvábí.
Jsi prostě kočka k pokoukání.
Mikro? ale to jenom z lásky ti mohu odesílat smsky zdarma.
Láska? pak teda mikro
nebo nic...
Autor PatriceB, 17.09.2007
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Lukáš Rymeš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí