Věk fenomenologie

Věk fenomenologie

Anotace: Jsi, protože se někomu jevíš být

Maskované opice uprostřed ZOO, proč se tolik bojí?
Pozoruji lidi kolem a hledám viníka jejich obav, z čeho mají sakra strach?
Koukají pořad do nebe, možná je zachrání nějaká cizokrajná nebo dokonce mimoplanetární civilizace.
Někdy mám takový pocit, jakoby to všechno dopředu věděli, jenom tak sedí a čekají.
A když se na ně děcka dívají a třeba i ten kousek chleba vezmou, ale dospělých se strašně bojí.
Já vám přece nechci ublížit mláďátka bezbranná, i když mi táhne na třicet
Tenhle věk mi připadá jako věk, ve kterém se všichni snažíme zachránit, nechceme se udusit ve vlastní šťávě.
Tak jako z nás maskované opice cítí to hrůzostrašné nebezpečí, tak i my lidé navzájem se
bojíme.
Sice se chceme navzájem jevit, ale jen málokdo dokáže přiznat právo na svobodu nebo důstojný život těm nejnuznějším ve světě.
Věk fenomenologie je tady a my musime nutně otevřít svá hledí a ze srdce udělat náš společný domov.
Věk fenoménů, věk strašidel, věk dávání se.
It is up to YOU
Autor PatriceB, 17.09.2007
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Jarky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí