Nemluv je příliš brzy na silná slova

Nemluv je příliš brzy na silná slova

Anotace: dnes obzvlášť

Rty slepé Slepé hořkostí Tak slepé
láskou
Rty Rveš se v ulicích
o kousek půvabu
Rty slepé jak vášně
roztříhané
karty svatých
rembrandtují dramaticky
oblohou
Slepé jak chodníky
po kterých kráčíš
sám
Rty Slepé rty Lačné
jak město v mlze
když jdeš pozdě k ránu
spát
Rty Znamení na krku
touha tě zulíbat
Rty Slepé slepé
neumí
lhát
Slepé Plné rozporů
své doby
Vykrojené jak výstřihy
dam Jak lobby
Rty slepé Slepé jak hodiny
na kamenné věži
Chci se milovat
bez otěží
Rty slepé Jsou to oči proroka
co vidí jen srdcem
Rty jsou Nostradamus Do roka
a do dne bělejší
Zavři ústa
chci Tě líbat
do dlaní

Zavři ústa...
Autor Jasmin de Paris, 17.09.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dala bych stováka, ale nechápu .. lobby, a "rembrandtovat":o))) Třeba na to časem dondu :o)

24.09.2007 11:38:00 | Hesiona-Essylt

***

18.09.2007 00:52:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí