Zklamání

Zklamání

Anotace: že by další výkřik?:)

Kapka po kapce
slza po slze
padá z tváře

Lehce hladí
líce
a stopu slanou
zanechvává

Hořkosladký pocit
bolesti
rozechvívá moje
srdce bolavé

Pád z výšin
růžových mraků
cítím v každém
neuronu

Jako na struny
kytary
brnká mi bolest
na duši mou

Křičím smutkem,
bolestí,
vztekem!

Umírám pomalu,
umírám něžně,
s grácií
a bolestí!

Touhu zabíjím
něhu nepřijímám
lásku odmítám
slzy skrývám!

/jen prosím Boha, aby se to dařilo/
Autor Werushe, 18.09.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...výkřik ...možná ...očekávání ...to jistě ...

18.09.2007 12:03:00 | WhiteSkull

Ta mě moc zaujala... ze srdce...

18.09.2007 11:26:00 | Ammazonic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí