Hlava z plamene

Hlava z plamene

Anotace: .......

Vypadá to
že naše tajemství
nikdo neodhalil...
Neznám tvoji tvář
madonna v kostele
má ze žárovek svatozář
a zvedá dlaně k nebi
ke stropu z kamene
a Kristus za vitráží
má hlavu z plamene
a stejně jako nohy
má tělo dřevěnné
a naše tajemství
jsou touhy ztracené
Autor Elvíra Adamsonová, 18.09.2007
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jak to napsat? Prostě skvělé...

Velmi zajímavá forma

18.09.2007 13:16:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí