Dívka z jihu

Dívka z jihu

Anotace: 2005

Od kdy jsou komety na jihu země?
Od kdy má tajemství tvář?
Od kdy tvé pocity zůstali ve mně?
A proč se cítím jak vlk samotář?

Chtěl bych na kometu sáhnout si zblízka.
Přitom si nespálit dlaň.
Šance je ale tak strašlivě nízká.
Přitom tak vysoká daň.
Autor Sicco, 18.09.2007
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí