Nadání

Nadání

Anotace: 2005

Tři dny jsem mlčel. Tři noci přemýšlel.
Hledal na skládce duše, rychlostí hlemýždě,
abych to zrnko pravdy, které si přiznám sám,
objevil znenadání na hrudi krásných dam.

Bylo to nečekané. Svět rvoucí poznání.
Jediné v životě mém skutečné nadání
je v množství slibů, krásných snů a vizí,
které, ač nesplněny, si potichounku zmizí.
Autor Sicco, 18.09.2007
Přečteno 242x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi se prokoušu tvorbou, líbí se mi to.

18.09.2007 16:42:00 | kliďaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí