Sama

Sama

Anotace: mizérie za okny, mizérie v srdci

Sama, tak sama
v davu se ztrácím
Sama, tak sama
domů se vracím.

Sama jen sama
v myšlenkách bloudím
Sama jen sama
chci být s ním.

Sama vstávám
sama jím
sama koukám
do oken ostatním

sama jen sama
chci teď radši být
sama
všechny klíče zahodit.

Nevracet se zpátky
do myšlenek záludných
silně praštit vrátky
hradů zbořených.
Autor Maddean, 18.09.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale moc krásné.

18.09.2007 18:32:00 | kliďaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí