Ambivalence

Ambivalence

Anotace: „Člověk nemá většího nepřítele než sám sebe.“ Cicero

Vznáším se na vlnách duhy.
Radost a pestrobarevné stuhy.
Topím se ve žhavém magmatu.
Smutek a pozůstatky traumatu.

Jsem filantropem a nenávidím tento svět.
Jsem jak černá hlína, jsem jak růžový květ.
Jsem neschopný básník a úspěšný vtipálek.
Znám spoustu hádanek, přesto velký neználek.

Láska, přátelství a přesladká slova.
Pořád dokola a pořád znova.
Nenávist, nepřátelství a hluboká rána.
Dýka od krve a mrtvá vrána.

Chci žít jak do korun stromů rostoucí liána.
Chci až příliš zažít to, čemu se říká nirvána.
Chci zahynout jak padající svíticí hvězda.
A vědět, že se mi to všechno jenom nezdá.
Autor no one, 18.09.2007
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: prostě Zuzana
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak dělej. Jak chceš chtít tak chtěj a dělej a jdi a di ty. Má takový ten (haha) rozervaný náboj. Taky jsem normální. Až moc.

23.10.2007 18:21:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí