Stále sním...

Stále sním...

Anotace: jsem prostě nenapravitelná...

Sním o houpacím koni,
který by splnil všechna přání,
co bbyla důvod k pousmání,
a nebyl čas slzy ronit.

Sním o porcelánové panence,
která byla jenom má
jak jsem jen byla lakomá
a nechtěla půjčit Kačence!

Sním o autíčku na ovládání,
co nebojí se projet louží
a tátové se často souží,
když děti za ním uhání.

Sním o papírovém draku
jak po obloze uhání
a touží najít poznání,
nebojí se mraku....

asi nechci být dospělá...
Autor ximin, 18.09.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí