Myšlenka (hloupá)

Myšlenka (hloupá)

Anotace: ...

Harmonizujícím pohledem do mraků
tiše naslouchá jejich šepotu
a chytá do svých dlaní
jejich smích.
Ze všech sil snažíc se,
naslouchá svému nitru,
lechtá pavím pírkem v podpaží
rozevlátou duši, rozhodnut
přimět ji k odpovědi na otázku proradnou...

Jak dál?

Na slunečním paprsku,
jak na tobogánu
veze káru plnou zlata.
.
Následuje pád,
v bažině života utonula víra
a ještě k tomu si nohu v půli zlomila...
.
Je to pech .... šup ...
zpět na koně a cváláme dál.
Autor vapiti, 18.09.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I skrz kopřivy existuje krása Petře, jenom možná není na první pohled vidět, ale je.Pro každého z nás.

20.09.2007 21:11:00 | Lucie Teru

Pěknou a bezpečnou jízdu! ;-) Dost dobré dílko...

19.09.2007 16:51:00 | Chancer

Cvalej dal a opatruj se, hodne stesti...

19.09.2007 00:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí