Fotka v rámečku.

Fotka v rámečku.

Anotace: Ač nejsem už sám pořád mi chybí tvoje přítomnost. Aspoň tichá vzpomínka na lásku tvou.Míra.

Tvá fotka v rámečku na stole ležící,
tvůj úsměv na tváři,má slza kanoucí.
Slza která zatlačit nejde,
kdy jen kdy to vše přejde?

Zapomenout na lásku na život náš,
klid v duši a pokoj konečně máš.
Vždy když se podívám těžko je mi,
snad se zase setkáme tam někde v nebi.

Daný slib jsem porušil už nejsem sám,
našel jsem si hodnou paní kterou rád mám.
Prázdný dům a samota tížila mě denně,
odpusť tvému Mirkovi a mé Zdeně.

Jak moc mi scházíš vím jenom já,
bylas hodná,milá prostě má.
Kdybych mohl a měl tu moc,
zrušil bych ten den a tu noc.

Tu noc kdy andělé měli pauzu,
jen pouze bůh řešil tvoji kauzu.
Pane bože proč jsi opustil moji paní?
když smrťák obcházel a ukázal prstem na ni!

Když kladu kytičku na hrob tvůj,
pokaždé si vzpomenu na život svůj.
Jak bylo s tebou hezky a krásně,
za to ti dnes lásko skládám básně.
Jen ta básnička a vzpomínka milá,
to je vše co z života s tebou zbyla.

Vzpomínka a fotka v rámečku...
Autor Medvídek@.., 19.09.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí